Helgen

ifredags: var vi till Mora en sväng. Var till Dollarstore,ÖB,Willys och Maxi. Köpte en del saker.. Köpte bla nytt handfat till badrummet med underskåp och spegel med lampor. Ska ju göra om badrummet senare iår.. Sen på kvällen kollade vi på Let´s dance. Tycket det skulle varit Elisabet som skulle åkt ut men men. Sen kollade på singing bee..
Han som vann där var riktigt duktig på sångtexter. Skulle vilja anmäla Dan till det för han är bra på sångtexter man han vill inte..

lördags: var vi på 25-års kalas. Det var Dans svåger Jimmy som fyllde år. Där bjöds det på smörgåsårta och äppelkaka.. det var jätte gott. Måste be om resecptet på äppelkakan av Sandra (min svägerska). Det var riktigt trevligt där. Tack för god mat.. *mums*  Åkte hem runt kl 20 till våran hund(Zippo). Han hade varit jätte dukig mellan vi var på kalas. Sen kollade vi lite på andra chansen. Men hur röstar svenska folket egentligen. Hur kan man rösta vidare Caroline af Ugglas. Det var ju den sämsta låten..

isöndags: var vi till Sälen och kollade på fjällen. Vi åkte till Lindvallen. Synd bara att det snöade så man man såg knappt fjällen men det var kul. Första gången som jag var till Sälen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0