snö och kallt+ helgen

Idag är Dan gick upp var det -20 grader.. usch vad kallt, Det är tur att solen  är framme så det inte är så kallt på dagarna. Är så trött på snön och kylan nu. Vill ha vår och sommar, men det lär väl dröja om man kollar vädret. Det är hur mycket snö som helst kvar.. *längtar till våren/sommaren*
Idag är det inte mycket som händer. Ska packa lite. Åker bort imorgon när Dan har slutat jobba och kommer hem på söndag. Det ska bli så skönt att komma bort lite. Men kommer att sakna katterna men men. Dom får väl det lugnt och skönt en helg utn Zippo(hunden).


Helgen

ifredags: var vi till Mora en sväng. Var till Dollarstore,ÖB,Willys och Maxi. Köpte en del saker.. Köpte bla nytt handfat till badrummet med underskåp och spegel med lampor. Ska ju göra om badrummet senare iår.. Sen på kvällen kollade vi på Let´s dance. Tycket det skulle varit Elisabet som skulle åkt ut men men. Sen kollade på singing bee..
Han som vann där var riktigt duktig på sångtexter. Skulle vilja anmäla Dan till det för han är bra på sångtexter man han vill inte..

lördags: var vi på 25-års kalas. Det var Dans svåger Jimmy som fyllde år. Där bjöds det på smörgåsårta och äppelkaka.. det var jätte gott. Måste be om resecptet på äppelkakan av Sandra (min svägerska). Det var riktigt trevligt där. Tack för god mat.. *mums*  Åkte hem runt kl 20 till våran hund(Zippo). Han hade varit jätte dukig mellan vi var på kalas. Sen kollade vi lite på andra chansen. Men hur röstar svenska folket egentligen. Hur kan man rösta vidare Caroline af Ugglas. Det var ju den sämsta låten..

isöndags: var vi till Sälen och kollade på fjällen. Vi åkte till Lindvallen. Synd bara att det snöade så man man såg knappt fjällen men det var kul. Första gången som jag var till Sälen.

Film

Igår kollade jag och min älskling på film. Vi kollade på Låt den rätte komma in.
Det var rätt bra.
Handling:  Oskar är 12 år och mobbad. Han blir kär i Eli, en märklig flicka. Hon är vanvårdad och mager men ändå  så vacker. Eli ger Oskar styrkan att slå tillbaks. Men hon är inte som andra- hon tål inte solen, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver Eli bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Eli är en vampyr.

Det var underbart att sitta i soffan och mysa med min älskling..
Älskar dig,Dan
Du är mitt allt.. Det kommer alltid vara du och jag.
Älskar dig....

Helgen

Ifredags såg tog vi det mest lugnt för jag blev dålig efter jag hade ätit. Vet inte om det var dålig mat eller något annat men dålig blev jag iaf. Så vi kollade på let´s dance. och äntligen åkte Carl-Jan ut.. Det var på tiden...  Vi åkt fruktsallad till Let´s dance. det var riktigt gott.

ilördags var vi hos benny och åt smörgåstårta och hade spelkväll och kollade på melodifestivalen med några vänner.
men redan kvart över 21 så fick vi åka hem för då började jag bli dålig igen. det är väl tyspiskt att man ska bli dålig när man ska göra något, men men inget att göra åt.

isöndags så kollade vi på vasaloppet. kul att en svensk vann.. annars tog vi det bara lugnt. sov inte så mycket natten mellan lördag/söndag så var så trött på söndagen så jag orkade inte göra något.  

RSS 2.0