länge sen

det var jätte sen jag bloggade men har inte haft tid. Har haft fullt upp. det har hänt en hel del sen sist. Har blivit mamma till världens underbaraste Vendela. Hon kom den 8 april och vägde 3380 och var 50 cm lång. Hon är världens underbaraste..Honb är det bästa som har hänt oss(mig & Dan) Tiden går fort och hon blir 6 månader den 8 okt.. Fattar inte vad tiden tar vägen.. Den bara flyger iväg. Sen håller vi på att bygga ut vårat hus. Det går framåt. Dan gör nästa allt själv. Han är jätte duktig.. det ska bli skönt med lite större..
Håller på att försöka gå ner i vikt.. följer lchf just nu men vet inte om det är så bra. på tanke med att man äter så mycket  fett.. är det någon som har något tips på någon "diet" att följa?? har börjat gå med stavar så är det någon som känner för att ta en promenad på kvällen så får ni gärna höra av er.. lite roligare med sällskap.
funderar lite på att lägga ner min blogg. eller vad tycker ni? det är ju ingen som läser det ändå vad jag vet... Nästa helg så blir det rättviksmarknaden.. är det någon mer som ska dit?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst läser jag din blogg =)

2010-10-14 @ 12:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0